Wendsday

Usch det har varit mycket pa praktiken idag och ganska kansliga saker sa det ska bli sa skont att traffa mina foraldrar och en av mina systrar igen och sjalvklart Robert! Dom kommer hit ikvall och jag kan knapp barga mig men som vanligt nar man vill att tiden ska ga fort sa kryyyyper den fram...Snart lunch och sen ett till klientmote men det ar iaf det sista for dagen som det ser ut nu :)
 
Ska in till stan och hamta nyckeln till parnonens hotell lagenhet idag sen blir de snabba puckar hem och ta en dusch och sen ivag till Steff pa middag och efter det blir det en uppfriskande promenad in till centrum for att mota upp familjen! Bad om att fa ga lite tidigare idag sa att jag skulle hinna med allt :) Kan vara ratt skont att komma ut ur huset nu nar Johan ar och halsar pa Anna ocksa, absolut inte for att jag inte tycker om dom utan just darfor att jagh tycker om dom! Nar man varit ifran varandra lange vill man bara vara med varandra och inte storas av mig som hoppar runt och ar uttrakad ;)
 
Blev inge bilder igar heller....men 1.5h med Sofia pa skype blev det och de kandes mer valbehovligt an att visa upp alla mina bilder for er faktiskt. Hon ska komma hit och halsa pa mig och sen aker vi till Paris ihop som typ en superromantisk weekend! Ser fram emot det sa javla mycket! Pratat i flera veckor om att jag vill ta taget ovet till frankrike, tycker de e lika bra att passa pa nar det ar sa nara. Kul att skypa med vanner for jag saknar alla nagot fruktansvart!! Vi ska gora sa mycket roligt nar jag kommer tillbaka till Sverige!!
 
Mindre an 12h kvar till som ar har!!! :D:D:D:D

Bristol 10K!

Sa jag springer ju som sagt for Refugee-Action sa om ni vill stotta mig och min organisation sa kan ni val satsa lite pengar pa mig! Varenda penny ar viktig!
 
http://www.justgiving.com/teamrefugeeaction
 
Dar ar iaf lanken sa ni kan lasa och skanka nan peng om ni kanner att ni har rad!

Hej uppdatering

Jag ar helt sjukt darlig pa att uppdatera ar nog battre att ni laser annas blogg for att ta reda pa vad jag har for mig...
 Har iaf varit ute och sprungit med laget men vi sprang bara 4-5 km och inte 10 vilket var ratt tur for vi var helt slut anda! Sprang nastan hela vagen utan att stanna och de e nog de langsta jag nagonsin sprungit! Sedan dess har jag hunnit med sa mycket bus att jag knappt vet vad jag har gjort :P
 
Hela forra veckan hade jag problem med yrsel och lagt blodtryck men nu nar jag kopt vitamintillskott borjar det ordna upp sig tillslut. I fredags var planen en lugn ute kvall for Anna, mig och Adam men sa blev inte fallet. Nar vi kom hem vad adam redan pa puben och nar han tillslut kom hem var han redan bakis och sag faktiskt helt forjavlig ut sa han hoppade av men jag och Anna tankte att vi ska fan ta oss ut och traffa lite folk. Vi borjade pa "the livingroom" som e en ratt stor och modern bar och inte alls ser ut som en engelsk pub, dar satt vi och snackade skit tills vi blev uttrakade och det borjade rycka i dansnerven. Vi var danssugna men kande inte for att ga pa nan fancy club sa vi gick till "Walkabout" som ar ett lite mer relaxed stalle och nar vi kom in insag vi att de fanns en overvaning dar ocksa som vi inte alls hade sett forra gangen vi var dar sa vi gick upp. Nar vi kom upp blev jag attackerad av en full kille utan troja som ville dansa men vakten slangde tack och lov ut honom sa vi kopte varan drink i lugn och ro och tog ett bord. Efter en studn kom den fulla killen och hans kompis som tydligen hette Jack och satte sig med oss. Fulla killen forsokte overtala mig att han var jatteduktig pa slalom och nastan kom med i landslaget och att han var valdigt duktig pa gymnastik...Synade honom ganska fort pa det och gick istallet och dansade men dom blev alldels for nargangna sa vi avvisade dom ratt snabbt och da trottna dom och gick ivag. Vi tyckte da att det var dags att ga ner i stallet och styrde vara steg mot baren, dar motte vi en svensexa som var ute och dom bjod pa en massa drinkar sen var det dags for en taxi hem. Madde som vi fortjanade dagen efter sa nu blir det lugnt ett tag framover.
 
Sondagen blev det ett aventyr pa IKEA i svensk anda. Forst blev det en lunch med Swedish meatballs(!) och sedan gick vi in i galenskapen pa jakt efter matlador och en ny madrass till Anna eftersom hennes var 10 cm for kart for hennes sang. Skrev paul (Landlord) och sa att hon behovde en ny innan Johan skulle komma hit men han hade inte tid sa vi tog saker i egna hander! Nar vi kom dit isag vi att vi inte var helt saker pa matten pa sangen sa vi fick ta bussen tillbaka till huset med ett IKEA mattband och mata sangen for att sedan ta bussen till IKEA igen haha... Det blev en 90cm madrass och nar vi kom ut fick jag sadanna cravings efter kanelbullar sa vi kopte med oss fyra stycken men fick dom i de 2 minsta pasar jag nagonsin sett. sa med en stor madrass tva minipasar med heta bullar och en matlada skulle vi forsoka ta oss till busse, pa bussen och sedan hem fran bussen. Nar vi satt vid bussen borjade vi frysa sa vi rullade in oss i madrassen sa folk skrattade at oss nar de akte forbi oss. och nar bussen kom sa borjade alla pa bussen frissa och nar vi val kom hem borjade grabbarna skratta at oss och dom ville inte ha kanelbulle sa jag och Anna fick offra oss for tva bullar var! Madrassen passade iaf och nu ar hon nojd.
 
Mandag. Sov som en kratta pa natten sa hela dagen var ratt seg men som tur var fick vi ga tidigt fran praktiken (en hel timme tidigare) sa da hann vi handla mat ocksa. Tur att vi fick pengar igar for de var helt tomt i kylen :P Vi lagade en asgod tacopaj och skrattade runt i koket som vanligt! Jag var super hungrig och trott sa vi pratade superdialekt med varandra.
 
Anna: Du e int' hungri', du bah tanker pa mat hela tin'!
Jag: Vaa? Ja e int' hungri', bah pigg pa mat?
 
och det dar tyckte vi var fruuukansvart roligt sa jag forsokte forklara for Jonathan vad vi skratta at men visste inte hur man skulle oversatta det men till lsut blev det. I'm not hungry, i'm just keen on food men det var inte lika kul...
 
Idag (Tisdag) Ar det en langsam dag, har inte gjort nagot alls idag faktiskt sa de blev en laaang uppdatering. Nar jag kommer hem ska jag forsoka gora en bildbom med alla bilder fran min systemkamera. Har bilder fran forsta veckan och fran mitt och Annas museum besok  for nan vecka sen haha :P

Tisdag

Saa nu kommer vi fa en ny handledare sa det kanske blir ordning i ladan! Lugn och skon dag nastan sa att jag ar lite uttrakad.. Fortfarande ont i magen och kanner mig inte helt pa banan men det far duga, man jag borjar tro att dom inte vill ha mig har haha. Idag fraga dom om jag var saker pa att jag madde brqa och att jag inte skulle ga hem anda och vila nan dag till och hur jag an forsokte tyckte dom jag skulle ga hem men jag stannade anda.
 
Idag ska jag fan kopa nya springskor sa jag kan komma igang igen har varit lat i over en vecka nu sa nu blir det skarpning! Kanner anda att viktminskningen fortfarande gar at ratt hall sa forhoppningsvis kommer jag kunna na mina mal! Ett av dom var att jag ville ga ner 5 kg (varav jag redan klarat av 3kg for tva veckor sen) och det andra ar att spring 10km pa 1h 30min vilket jag tror att jag kommer klara, speciellt om jag skaffar bra skor! Kanns lite halvfarligt att vi alltid har massa kakor pa praktiken nu for tiden, men den ar sjuukt gott idag var det nana sorts notkaka!
 
I helgen ar det prat om att varat spring Team ska ses och knappa lite kort, fa vara springvastar och sedan springer 10k tillsammans. Det kommer nog at blir tufft men kul att fa prova det "pa riktigt". Wish me luck!

den där känslan

Har gått två dagar med en känsla i magen om att något är fel eller att jag har glömt nått. Idag gör känslan till och med ont i magen. Hela dagen igår låg ja hemma och kände mig konstig, lite sådär som att man inte hör hemma i sin egen kropp. Tror de kan vara att jag är stressad och att magkatarren kommit tillbaka, känner mig fruktansvär oroad över något jag inte vet vad det är. Har jag glömt nått, har nått hänt, är jag fortfarande här? Måste vara stress eller nått, kan vara en saknad efter nära och kära kanske.. 
 
Stannade iaf hemma idag för jag har så ont i magen, tänkte jag kunde tvätta men tror tvättmaskinen är paj för den släpper inte ut vattnet ordentligt.Kallt som attan är det också! imorgon ska jag iaf jobbs och efter det ska jag gå till springaffären och köpa springskor! Har hört att dom ska vara jätte duktiga på att prova ut skor och sånt där där. Har benhinneinflammation eller nått nu så jag behöver verkligen ett par bra skor så jag kan träna inför bristol 10k. Har inte tränat på över en vecka nu förutom dom dagliga promenaderna då. Skärpning! ska chilla lite nu och kanske dricka te framför en bra film.

lördag!

lugnt och skönt! tog det rätt lugnt på fredagen så jag var inte bakis på lördagen bara trött som fan för jag vaknade vid 9.. Adam var också uppe och bakis så vi satte oss och kikade på The hangover part 2 för att det kändes passande. han hade lite jobbigt med lukten från min äggmacka men han mådde oförskämt bra ändå.

låg och slappade hela dagen fram till 5 för de kändes som att vi behövde det efter den här veckan. Kl 5 drog vi in till centrum och käkade för att sedan gå vidare och köpa bio biljetter. vi skulle kika på Hansel and Gretel, witch hunters men den börja halv 8 så vi hade en timme att slå ihjälp vilket är lätt gjort inne i cabot circus. vi gick på en shoppingrunda. jag behövde liniment och anna behövde skor. tillslut hamnade vi på new look (farlig affär) först kläder delen men där hittade vi inget intressant så då gick vi mot Shoe Heaven....anna hittade det hon skulle haoch jag hittade uuuuunderbara klackskor!! tro mig eller ej men jag köpte dom inte, vilket nästan gör ont i själen men dom är ändå för kalla nu...

Kom över sko-sorgen och det var dags för cinema de lux! grymt sköna säten som var lite som en gungstol! 3D glasögonen vi köpte till var mycket bättre än dom man får i östersund! fick inte alls ont av dom!

filmen i övrigt var inte jätte imponerande och hade det inte varit för dom coola 3D effekterna hade jag nog inte alls gillat filmen men effekterna var grymt häftiga! filmen kändes väldigt sammanpressad och det fanns noll karaktärs utveckling och den blev bara för mycket.
fredag kväll

fredagen hade våra flatmates planerat ett stort houseparty med ett gäng från deras jobb. blev en riktig korvfest och dom enda tjejerna där var jag och anna. festen var trögstartad och det var inte så mycket som hände. jag var inte alls på festhumör men hyrsom så drog vi ut ändå och hamnade på ett ställe som hette escape. det var bara vårat gäng där men det var rätt trevligt. allt i baren kostade under 3£ så vi tog några drinkar innan vi drog vidare till nästa ställe Mbargo.

på Mbargo var det packat med folk och jag fick lite panik i början. gänget splittrades rätt mycket och jag kände mig väldigt liten och trängd. när jag vant mig vid trängseln blev de tillslut jäkligt roligt! Steff från vårat jobb kom och då bestämde vi oss för att gå vidare till nästa ställe. på den här klubben tappade vi fransmannen och spanjoren. Staff hade nån klubb i närheten hon ville kolla in så vi hängde på henne vilket var en lite dum ide eftersom vi tillslut blev vilse. Då kom Adam på att han var hungrig och ville på hoooong kooong dineer som han så fint sa. Vi drog dit käkade kinamat 3 på natten och skrämde bort övriga gäster. tillslut ville dom stänga och bli av med oss så då drog vi illa kvickt!

Ut från restaurangen och ser en klubb på andra sidan gatan som vo gåt till. adam var sist ut från hong kong dinner men först in på klubben fram till baren. där hängde vi och hade askul till 4.15 då va det dags att bege sig hemåt :-P folk började med all rätt se lite slitna ut haha tror att taxin hem var en utmaning för adam.
långa nätter

börjar få jobbigt med sömnen för att det är så stressigt på praktiken..det har verkligen varit en skitvecka och det känns som att jag jobbat flera dygn i sträck...ligger efter som fan i arbetet..

har haft sjukt tunga och svåra klienter den här veckan och det känns som att jag hanterat fall lååångt över min mognad och kunskap. jag visste att praktiken skulle vara tung men inte så här tung. känns som att man blir helt känslomässigt utmattad varje dag så man orkar lixom inte göra någon ting efter jobbet. handledaren har åkt utomlands i flera veckor nu också så det kommer nog bara bli tuffare.

i helgen blir det tydligen houseparty är både supertaggad och helt ointresserad. känner att jag eg är för trött men de kommer va en massa folk här så skulle inte kunna vila hemma ändå. festen är på fredag så jag hoppas på att resten av helgen blir rätt lugn.

20dagar kvar idag <3

Tunga dagar

Fy fan vad jag har jobbat de senaste tva dagarna hjarnan har varit helt mosig och trott! Inte mycket mer an det som har hhant och att jag blivit skriken pa idag.

Det ar jobbigt nar klienterna inte kan skilja pa oss och UKBA utan tror att vi ar en del av dom. Man kan lixom inte riktigt komma vidare da for att det finns sa mycket ilska i vagen vilket ar mycket synd men jag antar att det ibland ar nodvandigt. Aven jag vill ibland skrika pa det har dumma systemet, men det ar som det ar och vi for forsoka gora varat basta...

Vi ska ga en svang pa stan idag och forst av allt ska vi fika! Ser verkligen fram emot att gora nagot sa vardagligt och lattsamt efter de har tunga dagarna!

Puss puss

Najs helg!

Fredagen på jobbet vill jag inte ens prata om så tuff var den. Var helt begravd i filer och samtal...När vi kom hem blev det matlagning för hel slanten! Jag gjorde ugnspotatis, kycklingkebab och tzatsiki vilket var helt sjuuukt gott! Vi blandade några drinkar och tog någon cider med men sen blev det dags för att dra iväg på pub crawl med några bekanta till Jonathan. Det hela började lite stelt eftersom dom hade varit där i nån timme redan och vi fick inte plats vid bordet som dom satt vid. Vi skulle snart dra vidare så det var ingen ide att köpa nått i baren så vi stog typ på sidan av baren.
 
Jonathan: Weell, this is awkward...There's no were to sit...
Anna och jag titta på varandra: Well it wasn't until you said so! Now we feel really awkward! Can't we sit outside?
Jag och Anna gick ut men jonathan ville inte så han lyckades trycka ner sig vid deras bord. 
 
Som tur var så stannade vi inte där länge och nästa ställe blev bättre och i takt med att promillehalten ökade desto mer började både jag och Anna prata med dom andra, tillslut pratade vi nog lite för mycket och Jonathans vänner droppade av en efter en tills det bara var vi tre kvar. Vi hade iaf jätte roligt och trevligt och promenaden hem var rätt intressant eftersom jag åter igen vägrade ta en taxi (Don't ask me why..) så Anna och Jonathan hade ont i fötterna och jag var hungrig och sista biten satt Jonathan på min rygg haha!
Vi kom hem vid 3-4 tiden och jag vaknade 8 och kunde inte somna om så jag var härligt trött hela lördagen men inte så bakis som dom andra var tack och lov! Vi ville iaf ha en tillhörande bakis pizza som visade sig vara typ en timmes promenad bort haha och sen blev det en lat filmkväll! Skön lördag!
 
Jag vaknade på dåligt humör och sen gick det bara utför när dagen inte blev som jag planerat. Söndagens planer blev sönderslagna när våran hyresvärd ville komma förbi och hämta hyran vid 2 så en heldagsshopping blev ingen shopping alls...Först tänkte jag sitta inne på mitt rum och sura men sen bestämde jag mig för att gå på en springtur och oj vad glad jag är för det! Nytt personligt bästa 8.5km på 65 min vilket innebär att jag hade en hastighet på 7.8km/h fast jag gick ju lite också men är sjukt nöjd! Robert räknade ut att jag gjorde av med 750kalorier ungefär. Känns bra att det gick så lätt nu och ändå har jag 9 veckor kvar till  loppet är så då borde jag hinna förbättre de ännu mer samt nå mitt mål att väga under 80kg innan sommaren! En dålig dag bev helt plötsligt en bra dag när jag känner mig frisk och stark! Vet inte vad som kommer hända med resten av dagen men vi får se vad som händer :)
 
Puss hej!

RSS 2.0